• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ТИЖДЕНЬ МАЛОГО ФЕСТИВАЛЮ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗЕМЛІ

ТИЖДЕНЬ МАЛОГО ФЕСТИВАЛЮ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗЕМЛІ

2016-04-23

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04033.JPG

В нашому закладі з 18 по 23 квітня стартував Тиждень Малого фестивалю до Всесвітнього Дня Землі (Тиждень Довкілля).

Його метою було: формувати знання гуртківців про навколишнє середовище та його охорону, вчити досліджувати природні об’єкти, розширити знання учнів про довкілля, необхідність утримувати його в чистоті, пояснити наслідки необережного, недбалого поводження в довкіллі; закріпити знання вихованців щодо правил поведінки в природі, виховувати бережливе ставлення до природи, любов до прекрасного, почуття колективізму.

Гавінська Наталія Вікторівна - керівник гуртків екологічного напряму Гавінська Наталія Вікторівна - керівник гуртків екологічного напряму

У понеділок 18 квітня була проведена лінійка керівником гуртків екологічного напрямку Гавінською Наталією Вікторівною, на якій було оголошено про початок «Тижня довкілля» (Малого фестивалю до Всесвітнього Дня Землі) та визначено заходи, які будуть проводитися протягом тижня. Козак Світлана Михайлівна провела конкурс загадок та кросвордів. Також керівниками закладу разом з вихованцями була проведена «Весняна толока» на території закладу.

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC02919.JPG

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC02940.JPG

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC02984.JPG

У вівторок 19 квітня відбулася гра «Як зберегти природу» за участі гуртківців БДЮТ. Татусько Ольга Михайлівна підготувала цікаві завдання, які допомогли перевірити знання учнів про природу. По закінченню гри, керівники гуртків провели конкурс малюнків на тему «Зелена планета».

У середу 20 квітня гуртківцями, під керівництвом Гавінської Н.В., був розіграний міні-спектакль «І у сміття є будинок», де вихованці пригадали правила поведінки в природі та з’ясували чи є у сміття власний будинок. Також була проведена і практична часина, де учні, разом з Моздолевською Тетяною Миколаївною приступили до виготовлення виробів з відходів під назвою «Друге життя».

Усі свої знання про природу та екологію рідного краю гуртківці БДЮТ закріпили на практиці у четвер 21 квітня – підготували фотовиставку «Збережемо довкілля». Щоб трохи відпочити Гавінська Н.В. – керівник гуртків екологічного напряму – організувала гру «Стежинка у світ природи», яка допомогла перевірити знання гуртківців про рослини рідного краю, перші весняні квіти, лікарські рослини, про тварин наших лісів та розвивали мислення під час відгадування загадок.

Підсумком тижня став виховний захід «Земля – казкова планета, тільки потрібно її берегти» у п’ятницю 22 квітня.

Підведення підсумків роботи «Тижня довкілля» відбулося у суботу 23 квітня. У ході тематичного Тижня вихованці БДЮТ поповнили багаж своїх знань про природу та екологію рідного краю. З цією метою в закладі було організовано тематичну виставку книжок «Екологічними стежками рідного краю».

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04003.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04004.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04007.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04014.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04018.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04020.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04023.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04025.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04031.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04032.JPG

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/DSC04043.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/P4200553.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/P4200555.JPG

/Files/images/festival_do_dnya_zeml/P4200558.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/P4200560.JPG/Files/images/festival_do_dnya_zeml/P4200565.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi